Thirsty Bee
Bildet inngår i albumet Innsekter - Synes stort sett de er ganske ekle, så er en utfordring bare i seg selv å klare å komme så nær som mulig å ta bilder av dem...
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Aleksander J.

Mmmm... Bee r...
Heidi E.

hehe... bare synd det er en iste boks...
Camilla S.

Kult moviv, men jeg ville fikset litt på bakgrunnen. Var litt uryddig. F.eks lage resten turkis som bakgrunn, slik farge som det er der boksen står.
-camilla
Carsten S.

Uten å være insekte spesialist men det er nok en weps og ikke en bee.
Tror at du har hat sjansen til et fin foto men du har lat angsten tar over for konsentrasjon for å lete etter riktig utsnitt. Det var synd.
Som CST antyder, men du burde har prøvd det fram allerede i opptak for å finne en utsnitt så at du få bort det rute bak.
Fokus, eksponering og lit vidvinkel effekt er fint men neste gang må du være kun fotograf og lege angsten et anet sted ;)

mvh, Carsten S.
Heidi E.

Takk for bra kritikker:)

Nei var ikke så lett å ta det bildet der. Skulle forte meg før den fløy sin vei. Og samtidig ikke hisse den opp med kamera for nære.
Har dempet bakgrunnen mye allerede, mye mørkere og mye mer i ufokus enn originalen. Men jeg skjønner på deres kommentarer at det ikke er nok. Prøvde å photoshoppe inn en grønnfarve i hele bakgrunnen men fikk det ikke helt til.

Mvh Heidi
Cristina B.

Morsomt insektsbilde.
Synes som den slurper i seg så mye som mulig..:-)
Artig effekt at vepsen blir så liten i forhold til iste boksen.
mvh Cristina
Kai Frode G.

Synes dessverre bildet er litt for rotete og teknisk er det mye å hente. Jeg ville i alle fall kommet meg nærmere, den stikker ikke av den grunn tror jeg. Men man vet jo aldri :) Hvilken blender har du brukt?
Stå på!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu